Ο Παντελής Σαββίδης γενικός διευθυντής Θεσσαλονίκης στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση



Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το δημοσιογράφο Παντελή Σαββίδη να αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση Θεσσαλονίκης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και πριν από λίγο συγκέντρωσε στα γραφεία της Αγγελάκη τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στο σχήμα και τους μίλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Σαββίδης μίλησε και για περισσότερες προσλήψεις στο σχήμα.

Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το μόνο που συζητούν, προς το παρόν, είναι ένα ολιγόωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα. ΔΤ στη Θεσσαλονίκη δεν θα υπάρξει. Σε ό,τι αφορά τη ΝΕΡΙΤ, κανάλι με έδρα τη Θεσσαλονίκη απορρίπτεται κατηγορηματικά. Η δική μου θέση: τίποτε λιγότερο από ένα αυτόνομο κανάλι και ένα αυτόνομο ραδιόφωνο με ροή και εκπομπή σήματος από τη Θεσσαλονίκη. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά και αν γίνει δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το υλοποιήσει. Η στάχτη μιας Γενικής Διεύθυνσης στη Θεσσαλονίκη που θα διοικεί ένα παράρτημα ενός από τα δύο κανάλια με έδρα την Αθήνα, είναι για όσους αναζητούν ψευδαισθήσεις ως προσχήματα».

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η κυβέρνηση δε θα καταβάλει άλλες δόσεις αποζημίωσης στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, θεωρώντας ότι αυτές εξαντλήθηκαν με την καταβολή τεσσάρων μισθών που έχει ήδη γίνει!

[egnatiapost.gr]

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλας

Από το Blogger.