Το μέγεθος του Στήθους μιας Γυναίκας είναι ανάλογο με την Εξυπνάδα της!


Ξέρατε ότι το μέγεθος στήθoυς της μέσης Αμερικανίδας έχει μεγαλώσει με γεωμετρική πρόοδο; Το 1983, το μέσο μέγεθος ήταν 34 Β και το 2013 34 DD. Αυτή η αύξηση λέει μήπως κάτι για την ευφυΐα;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, λέει – τουλάχιστον σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Και ο συσχετισμός μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό που φαντάζεστε. Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι ξέρουμε το στερεότυπο της χαζής, όμορφης γυναίκας με το μεγάλο στήθoς. Την βλέπουμε σε ταινίες και σειρές να γελοιοποιείται.


Αλλά στον πραγματικό κόσμο, η γυναίκα με μεγάλο στήθoς θα μπορούσε να είναι ιδιοφυΐα.

Μια κοινωνιολόγος έδωσε σε 1.200 γυναίκες με ποικίλα μεγέθη στήθoυς να συμπληρώσουν ένα τεστ IQ. Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες με μεγάλο στήθoς είχαν 10 πόντους παραπάνω διαφορά από τις άλλες γυναίκες. 10 πόντους!


Δεν είμαστε σίγουροι για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό. Αλλά η έρευνα υποθέτει ότι έχει να κάνει με τα υψηλότερα επίπεδα της ορμόνης του σeξ που αυξάνει και το μέγεθος του στήθoυς και την ευφυΐα. Η μελέτη φυσικά δεν υπαινίσσεται ότι αυτός είναι καθολικός νόμος. Δεν υπαινίσσεται ότι οι γυναίκες με μικρότερο στήθoς είναι χαζές ή ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθoς είναι ιδιοφυΐες.

Όπως κάθε μελέτη, εξετάζει ένα μέρος του πληθυσμού για να βγάλει ένα γενικότερο συμπέρασμα για το σύνολο του πληθυσμού. Σε αυτή την περίπτωση, το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο. Και αν όντως αυτά τα ευρήματα εκφράζουν τον συνολικό πληθυσμό, τότε θα μπορούσαν να εξηγήσουν κάποια πράγματα. Αρχικά…

Μία μέθοδος που οδηγεί στην τρέλα;

Μέσα από έρευνες, γνωρίζουμε ότι οι άντρες, κατά μέσο όρο, προτιμούν τα μεγάλα στή8η. Ο λόγος πίσω από αυτό δεν ήταν πάντα ξεκάθαρος. Μήπως έχει να κάνει με την σύνδεση μεγάλου στήθoυς και ευφυΐας;

Αυτή είναι μία θεωρία και αν ισχύει, θα εξηγούσε τον λόγο που αυξάνεται συνεχώς το μέσο μέγεθος στήθoυς. Ο σύντροφος μιας έξυπνης γυναίκας με μεγάλο στήθoς είναι και ο ίδιος έξυπνος, που σημαίνει ότι τα παιδιά τους θα κληρονομήσουν γονίδια και για μεγάλο στήθoς αλλά και για ευφυΐα.


Τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Η ευφυΐα δεν είναι το μόνο που υποδεικνύει το μέγεθος του στήθoυς. Διαβάστε μερικές αλήθειες για το μέγεθος του στήθoυς και την προσωπικότητα!

Πάνω από B cup; Κρύψτε το πορτοφόλι!

Σύμφωνα με μία μελέτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα Alibaba, οι πελάτες που αγόρασαν σουτιέν μεγέθους B και πάνω, ξόδεψαν περισσότερα χρήματα. Οι γυναίκες με μέγεθος D έχουν 24% πιθανότητες να ψωνίσουν από τις πιο ακριβές κατηγορίες από αυτές με μέγεθος Β.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθoς πιθανόν να έχουν κάνει αυξητική στήθoυς και έχουν γενικότερα περισσότερα χρήματα. Άλλη μια θεωρία λέει ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθoς ξοδεύουν πιο πολλά χρήματα προκειμένου να βρουν ρούχα που να τους κάθονται σωστά. Όλοι ξέρουμε ότι αυτό ισχύει για τα σoυτιέv!

Μεγαλύτερο στήθoς = Λιγότερη αυτοπεποίθηση

Η ζωή δεν είναι απλή για τις γυναίκες με μεγάλο στήθoς. Σύμφωνα με μια μελέτη του περιοδικού Plastic and Reconstructive Surgery, το μεγάλο στήθoς μπορεί να είναι μεγάλο βάρος.

Σωματικά, μπορεί να εμποδίζει την κίνηση και να οδηγήσει σε χρόνιους πόνους. Η άποψη της κοινωνίας για τις γυναίκες με μεγάλο στήθoς παίζει σημαντικό ρόλο εδώ, αφού συχνά γίνονται θύματα σeξισμού και έρχονται σε δύσκολη θέση.

Καφές

Και κάτι παράξενο. Σύμφωνα με μια μελέτη του British Journal of Cancer, η κατανάλωση 3 φλιτζανιών καφέ την ημέρα κάνει το στήθος να συρρικνώνεται. Με κάθε φλιτζάνι η συρρίκνωση αυξάνεται.

Αυτό συμβαίνει λόγω ενός γονιδίου που ονομάζεται CYP1A2*1F, το οποίο έχουν περίπου οι μισές γυναίκες. Αυτό το γονίδιο συνδέεται και με αυξημένη πιθανότητα για καρκίνο του στήθoυς. Ωστόσο, αν οι γυναίκες χωρίς το γονίδιο CYP1A2*1F καταναλώνουν 3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, το στήθoς του τείνει να μεγαλώνει.

Το σώμα μας είναι πολύ παράξενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.