Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνας αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκηπα Χάρι


Εξομολογήσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον γάμο της με τον Κάρολο και την πρώτη της εξωσυζυγική σχέση φέρνει στο φως ο σωματοφύλακας Ken Wharfe.

Ως επικεφαλής της ομάδας προστασίας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, ο Ken Wharfe έγινε ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους εμπιστοσύνης της. "Ξέρεις, πραγματικά πιστεύω ότι είναι καιρός να ανοίξω τα φτερά μου", φέρεται να οτυ είχε πει. "Από τότε που γεννήθηκε ο Χάρι, πέθανε ο γάμος μου με τον Κάρολο. Προσπάθησα πραγματικά, αλλά απλά δεν με ήθελε. Δεν έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι για δύο χρόνια". Μιλώντας για τις απόπειρες αυτοκτονίας, σημείωσε πως ήταν "κραυγή για βοήθεια, αλλά δεν άκουγε κανείς".

Του μίλησε και για τον βασιλιά της Ισπανίας που ήταν λίγο παραπάνω από φιλικός μαζί της. "Είναι απαίσιο! Ο Juan Carlos είναι φοβερά όμορφος αλλά ξέρεις... πολύ περιποιητικός. Το είπα στον άντρα μου και μου είπε ότι είμαι απλά ανόητη. Ξέρω ότι είναι παράλογο, αλλά είμαι σίγουρη πως του αρέσω".

Ο Ken Wharfe γράφει πως το κύριο θέμα συζητήσεών τους ήταν η ερωτική της σχέση με τον James Hewitt. "Το κύριο μέλημά μας ήταν να διασφαλίσουμε πως είναι ασφαλής, κάτι που σημαίνει πως ο δεσμός έπρεπε να παραμείνει κρυφός. Είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά το 1986 σε ένα πάρτι. Όταν μου μίλησε η Νταϊάνα για την πρώτη τους συνάντηση, ήταν εμφανές από τον τρόπο που μιλούσε πως τον λάτρευε".

Μετά τη γέννηση του Χάρι ή και νωρίτερα, όπως γράφει, ο Κάρολος είχε αρχίσει να βλέπει ξανά την Καμίλα. Διαλύθηκε από την προδοσία του συζύγου της. Ήταν έτοιμη για μια σχέση και ο Hewitt της έδωσε την προσοχή και την αγάπη που λαχταρούσε. Μου τον γνώρισε προσωπικά μετά από 2 χρόνια, με τον Hewitt να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο σηματοδοτούσε την επισημοποίηση της σχέσης του. Ήταν ανόητο να το πιστεύει, αλλά μπορούσα να δω γιατί η Νταϊάνα τον συμπαθούσε. Ήταν όμορφος και με μια νεανική ζωντάνια σε μια περίοδο που είχε πραγματικά ανάγκη να αγαπηθεί.

Ο Κάρολος ήξερε τι συνέβαινε και μετά από χρόνια σε έναν δύσκολο γάμο τον βόλευε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε υπερηφάνεια. Έπαιζαν και οι δύο πόλο και παρά τα προβλήματα που είχε με τη μέση του ο Κάρολος συνέχισε να παίζει. Η Νταϊάνα του ζητούσε να το παρατήσει, αλλά ήθελε να αποδείξει κάτι στον εαυτό του δεδομένου ότι ο Hewitt ήταν λάτρης του αθλήματος.

"Σοκαρίστηκα όταν μου είπε πως ο Hewitt είχε υπαινιχθεί πως ήθελε ένα νέο σπορ αυτοκίνητο αλλά δεν είχε τα χρήματα να το αγοράσει. Η Νταϊάνα του έδωσε 16.000 λίρες, κάτι που ο Τύπος θα μπορούσε να εκλάβει ως πληρωμή για να εξαγοράσει τη σιωπή ενός εραστή. Ο δεσμός τους όμως έφερε άλλα προβλήματα, όπως τις φήμες πως ο Χάρι είναι παιδί του, κάτι που την είχε εξοργίσει σε μεγάλο βαθμό. Το συζητήσαμε μόνο μια φορά και η Νταϊάνα έκλαιγε για αυτό. Δεν την ένοιαζε τι έλεγαν οι φίλοι του Καρόλου για εκείνη, αλλά αν κάποιος στρεφόταν στα παιδιά της, την πλήγωνε βαθύτατα".

[dailymail]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.