ΠΑΜΕ:Ο αγώνας στον Πήγασο συνεχίζεται

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους του Ομίλου «Πήγασος» που συνεχίζουν τον αγώνα για τη δικαίωση των απαράγραπτων αιτημάτων τους για αποπληρωμή των δεδουλευμένων, την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Ο πλειστηριασμός των σημάτων των εφημερίδων “ΕΘΝΟΣ” και “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ανέδειξε με τον πιό εμφαντικό τρόπο την σύμφυση των σχέσεων και των συμφερόντων ανάμεσα στο εκδοτικό κεφάλαιο, παλιό και “νέο”, τις Τράπεζες, την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. Ολοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το κουβάρι συμφερόντων κερδίζουν με τον τρόπο τους, με τους εργαζόμενους να είναι τα μόνα θύματα των επιλογών τους.

Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να οργανωθεί η πάλη των εργαζόμενων, με ευθύνη των Ενώσεων. Εκεί θα κριθούν οι πραγματικές προθέσεις του καθενός.

 

Nα στείλουμε παντού, και ιδιαίτερα στην κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και τον “Πόντιο Πιλάτο” απέναντι στα δικαιώματα των εργαζόμενων, το μήνυμα πως ο κόπος, η δουλειά και οι κατακτήσεις των του κόσμου της δουλιάς, δεν χαρίζονται στο όνομα της ανάπτυξης, της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Να στείλουμε το μήνυμα οτι οι ανάγκες των εργαζόμενων δεν ικανοποιούνται με επιδόματα πτωχοκομείου, αλλά στη δουλιά με δικαιώματα.

 

Στην ευθύνη της κυβέρνησης βρίσκεται η ικανοποίηση ΟΛΩΝ των αιτημάτων και δικαιωμάτων των εργαζόμενων της “ΠΗΓΑΣΟΣ” ανεξαρτητα από όποιο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

 

Οι εργαζόμενοι σε αυτόν το δρόμο να παλέψουν !

 

 

Σε αυτό τον αγώνα οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ μέσα και έξω από τον ΠΗΓΑΣΟ θα συνεχίσουν να είναι μαχητικά αλληλέγγυες και πρωτοπόρες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.