Με τα περισσότερα ονόματά του το Δεύτερο Πρόγραμμα




Την ίδια ώρα η ΕΔΡ μετακομίζει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύντομα η ΔΤ θα γίνει ΝΕΡΙΤ, τα μέσα που θα έχουν θα είναι απεριόριστα, αργά ή γρήγορα θα επικρατήσουν ολοκληρωτικά.
Την ίδια ώρα η ΕΔΡ μετακομίζει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύντομα η ΔΤ θα γίνει ΝΕΡΙΤ, τα μέσα που θα έχουν θα είναι απεριόριστα, αργά ή γρήγορα θα επικρατήσουν ολοκληρωτικά. Δυστυχώς. Θα επικρατήσει η ΕΔΡ των Μουρούτη και Κεδίκογλου, η ΝΕΡΙΤ που θα αρχίσουμε να πληρώνουμε από τον Ιανουάριο.

Ωραίες είναι όμως αυτές οι ενέργειες αν και ειλικρινά ίσως και να μην οδηγούν κάπου. Το ευχόμαστε, εννοείται, το ευχόμαστε να πάει θαυμάσια. Στήνεται ξανά το Δεύτερο Πρόγραμμα και από Δευτέρα 10 το πρωί θα εκπέμπει μέσω του site του ertopen.gr - το ert.gr πάντως σταμάτησε να υπάρχει, μήπως να το κατοχυρώσει κάποιος;

* Σημειώστε ονόματα που συμμετέχουν: η Γιώτα Δελώνα, η Μαρίνα Λαχανά, η Βάνα Δαφέρμου, η Γιάννα Τριανταφύλλη, η Θέσια Παναγιώτου, η Αρχοντούλα Πέτρου, η Έλενα Διάκου, η Πόπη Βάγγερ, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Δημήτρης Λέκκας, ο Βασίλης Δίπλας, ο Πάνος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο Γιάννης Σπυρόπουλος-Μπαχ, ο Νίκος Αϊβαλής και ο Γιώργος Φλωράκης, το "νέο αίμα" των Ραδιοπειρατών του Μικρού Πολυτεχνείου. Και κάποια ακόμα πρόσωπα που δεν είχαν σχέση με το Δεύτερο, σημειώστε αυτά του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, του Γιώργου Γιανναράκου, του Αντώνη Μποσκοϊτη, του Φίλιππου Περιστέρη, του Κώστα Λάζαρη κ.ά. Το Δεύτερο Πρόγραμμα θα μεταδίδεται επίσης από τις συχνότητες εκπομπής Βραχέων και τους Περιφερειακούς Σταθμούς της Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

[e-tetradio.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.