Το survivor εφυγε, το survival ερχεται...


Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα. Σε λίγες μέρες το τηλεοπτικό προϊόν που ελάχιστοι πίστεψαν ότι θα έβγαινε τελικά στον αέρα, θα κάνει πρεμιέρα από την παραλία της Κουρούτας.

Υπάρχουν καλά και κακά νέα. Θα ξεκινήσουμε με τα άσχημα για να σας γλυκάνουμε μετά και να σας χρυσώσουμε το χάπι της απογοήτευσης.

Τα κακά νέα λοιπόν είναι ότι το Survival, η νέα τηλεοπτική έμπνευση του Μένιου Φουρθιώτη, που περιμένει όλη η Ελλάδα με κομμένη την ανάσα, δυστυχώς δεν θα μεταδίδεται καθημερινά όπως νομίζαμε (ελπίζαμε, για την ακρίβεια).


Το πιθανότερο σενάριο είναι να το βλέπουμε 3 φορές την εβδομάδα, ενώ αν παρουσιαστούν προβλήματα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακόμα (π.χ. να σπάσει το μονόζυγο στα αγωνίσματα της κατασκήνωσης) μπορεί και να παίζει μόνο 2 φορές.

Τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα των διασήμων έχει πλέον στο ρόστερ της, ονόματα-φωτιά. Έτσι, μετά τον Ντανιέλ Μπατίστα, τον Γιάννη Αϊβάζη, την Πηγή Δεβετζή, τους Ntroulias Brothers και την Irene Trost, θέση στην ομάδα παίρνει και μια απ’ τις πιο hot Ελληνίδες…

Ένα μοντέλο, που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα έβλεπαν ποτέ στο Survival. Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, η οποία είπε το μεγάλο ναι στην παραγωγή και μπαίνει και αυτή στο νέο παιχνίδι επιβίωσης του «Ε». Καλώς τα δεχτήκαμε…

menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.