Έρχεται ο Μουσικός 98.6


Όπως διαβάζουμε στο πάντα έγκυρο τετράδιο, ο Χάρης Πολίτης κατοχύρωσε έναν ακόμα διακριτικό τίτλο.

Όπως είναι γνωστό, στις αρχές του Ιουλίου ο Derti 98.6 έπαψε να υφίσταται μετά από 11 χρόνια παρουσίας στα FM, κι από τότε ο σταθμός έμεινε χωρίς όνομα παίζοντας μόνο playlist. Το νέο project έχει αναλάβει ο Νίκος Νικολακόπουλος, δημιουργός του Derti και διευθυντής του 98.6 και του Sfera 102.2, που αναμένεται να βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Έναν μήνα πριν όμως, στις 31 Μαΐου, ο ιδιοκτήτης των δύο ραδιοσταθμών Χάρης Πολίτης, έκανε αίτηση κατοχύρωσης του διακριτικού τίτλου "Μουσικός". Χωρίς κάποια λέξη που να παραπέμπει ευθέως σε ραδιόφωνο, όπως το "FM" ή το "Radio". Όμως σήμερα η αίτηση αυτή εγκρίθηκε, τόσο για τον τίτλο όσο και για το λογότυπό του. Ανάμεσα στις κλάσεις για τις οποίες έγινε η αίτηση κατοχύρωσης είναι και η λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού.

Ως όνομα παραπέμπει εμμέσως σε αυτό του Ελληνικού 93.2, την παλιά ραδιοφωνική στέγη του Νίκου Νικολακόπουλου, αλλά και του Music 89.2 όντας η ελληνική μετάφρασή του. Πάντως, το στυλ που θα έχει ο νέος 98.6 δεν θα συγγενεύει με ρεπερτόριο αντίστοιχο κάποιου από τους ελληνικούς σταθμούς που λειτουργούν τώρα. Εν αναμονή, λοιπόν.

e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.