Unity Festival - 7-8/7 - ATH


UNITY // festival 2017 // 7-8 Ιουλίου

Αμαξοστάσιο ΟΣΥ [πεζόδρομος Ερμού, Γκάζι]

*
Όσα δεν ζήσαμε, αυτά μας ανήκουν!
Ένα νέο πολιτικό και πολιτιστικό διήμερο θα λάβει χώρα φέτος για πρώτη φορά!
Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένας τόπος συνάντησης με συζητήσεις και μουσικές, για νέους και νέες, εργαζόμενους/-ες, άνεργες και ανέργους, για κινήματα κι ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν. Η «Ενότητα» είναι το σύνθημά μας. Ενότητα μεταξύ των λαών, ενότητα όσων πλήττονται από τις κυρίαρχες πολιτικές, ενότητα της Αριστεράς και όλου του κόσμου που παλεύει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Μία πρωτοβουλία του κόσμου της Λαϊκής Ενότητας με στόχο να γίνει υπόθεση καθενός και καθεμίας που αναζητά μια συλλογική διέξοδο και έναν άλλο τρόπο να συζητά, να διασκεδάζει, να αγωνίζεται.
Αυτό που μας παρακινεί είναι η πεποίθησή μας ότι, την ίδια στιγμή που οι «από πάνω» ενώνονται για να συνεχίσουν να μοιράζουν αδικία, θλίψη και φόβο, χρειάζεται και η δικιά μας ενότητα: αυτή της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της δημιουργικότητας, του αγώνα.

Το Unity θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 7-8 Ιουλίου 2017. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των συναυλιών, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Οι μέρες πλησιάζουν… Ξεκινάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.