Υπό την Αιγίδα της ΠΕΙΡΑΣ διοργανώνονται και φέτος για δεύτερη φορά τα Regional Media Awards

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Regional Media Awards 2017 απευθύνονται στο σύνολο των παρόχων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια. Τα βραβεία απαρτίζονται από μια ευρεία γκάμα κατηγοριών υποψηφιότητας, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των πρακτικών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για κάθε Μέσο (Εφημερίδες και Περιοδικά, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση και Websites) οι υποψηφιότητες κατηγοριοποιούνται στις ενότητες: “Περιεχόμενο”, “Σχεδιασμός/Παραγωγή”, “Διαφήμιση και Εμπορική Πολιτική”, “Επικοινωνία & Μάρκετινγκ”, και “Ψηφιακά Μέσα”.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και η βράβευση των κορυφαίων και πιο καινοτόμων στις κατηγορίες που θα διαγωνιστούν.

Η Κριτική Επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, θα αποτελείται από εκπροσώπους των media shops και μεγάλων διαφημιζόμενων, θεσμικούς φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημοσιογράφους κ.α.

Τα Regional Media Awards εμπλουτίζονται φέτος με το Regional Media Forum’17, όπου θα έχετε την ευκαιρία – την ίδια μέρα με την τελετή απονομής – να παρακολουθήσετε καταξιωμένους keynote ομιλητές από το εξωτερικό και να συζητήσετε για το μέλλον των Regional Media με επιφανείς εκπροσώπους της διεθνούς και εγχώριας κοινότητας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο συνημμένο έντυπο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.regionalmediaawards.gr

 

Ενημέρωση ΠΕΙΡΑΣ
Πληροφορίες – Εγγραφές μελών: http://www.peiras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.