O ΚC Ρίβερς στην εκπομπή “PICK N ROLL”

O ΚC Ρίβερς θα βρεθεί σήμερα (Τρίτη 13/6) στο στούντιο της COSMOTE TV και στην εκπομπή “PICK N ROLL” που εκτάκτως θα ξεκινήσει στις 19.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έπαιξαν ρόλο στην έκβαση των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού. Σήμερα, θα καθίσει δίπλα στον Βασίλη Σκουντή, για να μιλήσει για όσα έζησαν φέτος οι νταμπλούχοι Ελλάδος, αλλά και να εστιάσει στις στιγμές που έκαναν τη διαφορά.

Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε όσα είπε ο Γιάννης Μπουρούσης, στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT. Ο διεθνής σέντερ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με τους «πράσινους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παλαιότερη ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής, θα υπάρχει και όλο το ρεπορτάζ με τα επινίκια των πρωταθλητών, από τη φιέστα στο ΟΑΚΑ έως τη νυχτερινή έξοδο, με δηλώσεις από όλους τους πρωταγωνιστές.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις που αφορούν στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” για τη νέα σεζόν. Ο Γιάννης Καλαμπόκης θα αναλύσει τα στοιχεία που έκριναν το αποτέλεσμα του πέμπτου τελικού και θα εξηγήσει πώς οι “πράσινοι” έκαναν το break στο ΣΕΦ, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μέσα από την εκπομπή, θα ενημερωθούμε για το ΝΒΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε, με τους Ουόριορς να επικρατούν 4-1επί των Καβς και να ανεβαίνουν στην κορυφή.

Επίσης, θα ακούσουμε την ομιλία του “Greek Freak”, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν Έλληνες ομογενείς προς τιμήν της οικογένειάς του, αλλά και τι δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Παραμονή της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ ’87, θα απολαύσουμε και το ιδιαίτερο αφιέρωμα που ετοίμασε το επιτελείο της COSMOTE TV.

Το “PICK N ROLL” για ακόμα μία Τρίτη, αποτελεί μοναδικό προορισμό για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον κόσμο του μπάσκετ ((COSMOTE SPORT 4HD, 19.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.