H Ε.Ρ.Τ. σε όλο της το μεγαλείο…

Από την Τετάρτη 8-9-2010, η Ε.Ρ.Τ. καταλαμβάνει συχνότητα νομίμους λειτουργών Ραδιοφωνικού σταθμού, του Paradise Radio 106,8! Την Τετάρτη 8-9-2010 ενεργοποίησε η ΕΡΤ πομπό της από την Πάρνηθα που αναμεταδίδει το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7. Επομένως έχουμε τρεις συχνότητες σε ένα νομό που μεταδίδουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.
1) Στους 103,7 από Υμηττό
2) Στους 102,9 από Πάρνηθα
3) Στους 106,7 από Πάρνηθα (Από Τετάρτη 8-9-2010)
Η ενεργοποίηση του πομπού της Ε.Ρ.Τ. στους 106,7 προκαλεί καταστροφική ζημιά του νομίμως λειτουργού ραδιοφωνικού σταθμού Paradise radio 106,8 όπου έχει διαμαρτυρηθεί εδώ και 8 μήνες και δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες . Εντελώς αυθαίρετα η ΕΡΤ για πολλοστή φορά προκαλεί καταστροφική ζημιά σε νομίμως λειτουργών ραδιοφωνικό σταθμό. Προφανώς στην Ελλάδα ισχύει ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. (Paradise Radio 106.8, satleo)

6 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Και στους 99.9 από Γεράνεια, και σε πολλές περιοχές της Αττικής, ειδικά στα νότια προάστια, ακούγεται και στους 99.4 και στους 91.0 από Πελοπόννησο.

Στο μεταξύ, παραμένουν τόσα ραδιόφωνα χωρίς άδεια από το 2001, και το ΕΣΡ βάζει πρόστιμα σε περιφερειακούς σταθμούς επειδή παίζουν σε δεύτερη συχνότητα μόνο και μόνο για να ακουστούν στον ίδιο τους το νομό!

Ανώνυμος είπε...

kapoia stigmh ayth h anarxia kai ayth h ekmetaleysh apo toys megalyteroys soy miktoteroys prepei na teleionei.
h adikia sthn ellada den exei oria..
poy einai to kratos?poy einai oi edikoi?

Ανώνυμος είπε...

Πλακα - πλακα, γιατι δεν παει ο paradise στους 106,9? Πιστευω πως θα γλιτωσει καπως τις παρεμβολες, λογω αποστασης +0,2 απο το 106,7 της Ε.Ρ.Τ. και εξαλλου, στους 107 εκπεμπει ο Κοσμος απο Υμηττο, οπου στις περιοχες του Αργοσαρωνικου και στα Νοτια Προαστια της Αθηνας δεν ακουγεται καλα. Οποτε ο paradise θα τον καλυψει εκει!!!

Ανώνυμος είπε...

Giati an alaksi sixnotita meta tha ton trexei to ESR , opos exei ginei kai edo sti mytilini.

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωριέμαι να βλέπω ανακοίνωση ραδιοφωνικού σταθμού (πέρα από την ουσία της) όπου η γλώσσα δεν είναι και τόσο... σωστή. Αυτό το "νομίμους λειτουργών" και το "νομίμως λειτουργού" δημιουργεί πρώτα γέλιο για την αποτυχημένη προσπάθεια "να βάλουμε ωραίες φράσεις" και μετά λύπη για τις γνώσεις των ελληνικών αυτών που μιλάνε στο ραδιόφωνο...

Ανώνυμος είπε...

file moy den allazoyn etsi oi syxnotthtes stoys nomimoys stathmoys.
o paradise radio prepei na paizei sto 106,8 apo oso ksero.
to thema einai oti h ert hrthe tora kai anoikse epomenos poios paranomh?
plaka mas kanoyn...

Από το Blogger.