Επιδρομή στο Ποικίλο όρος

Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας παρανόμων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, που εξέπεμπαν από τη περιοχή του Ποικίλου όρους Αττικής, πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία της ΕΕΤΤ με τις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές.

Πρόκειται για 6 τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς διακριτικό τίτλο, οι οποίοι εξέπεμπαν παράνομα στους διαύλους VHF-4, S-11, S-12, S-15, S-17, S-40. Το πρόγραμμα των σταθμών περιλάμβανε διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών ερωτικού περιεχομένου, καθώς και άσεμνο οπτικό περιεχόμενο κατά τις βραδινές και νυκτερινές κυρίως ώρες. Επίσης, εντοπίσθηκε ένας ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς διακριτικό τίτλο, ο οποίος εξέπεμπε παράνομα στη συχνότητα 108,00MHz.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η Ελληνική Αστυνομία, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, προέβη στην κατάσχεση όλου του εξοπλισμού εκπομπής των ανωτέρω σταθμών.

Από δελτίο τύπου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, radiofono.gr

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ποίος ήταν ο σταθμός στοθς 108 που "έκλεισε" η ΕΕΤΤ? Ο Ηχόραμα από ότι έχω διαβάσει αλλού δεν εκπέμπει από το Ποικίλο Όρος άλλα από ένα άλλο ύψωμα στην Δυτική Αθήνα...

Από το Blogger.