ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ SERVER ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ...

Παρελθόν αποτελεί το πανεπιστημιακό άσυλο για το χώρο όπου φυλάσσεται ο κεντρικός server του Αριστοτέλειου, μετά την επίθεση κουκουλοφόρων την περασμένη Τετάρτη.
Οπως αποκάλυψε ο πρύτανης Αναστάσιος Μάνθος σε δηλώσεις του μέσα από το «απελευθερωμένο» πλέον κτίριο διοίκησης του ιδρύματος, την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε το Πρυτανικό Συμβούλιο και ανέστειλε το άσυλο για το Τμήμα Βιολογίας όπου βρίσκεται ο server.

Η Πρυτανεία είχε πληροφορίες για την επικείμενη επίθεση κουκουλοφόρων στο Κέντρο Δικτύου του Πανεπιστημίου και είχε έρθει σε επικοινωνία με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Παπαγεωργίου ζητώντας τη συνδρομή του. Ο δικαστικός λειτουργός ζήτησε επίσημο έγγραφο με το οποίο να διατυπώνεται το αίτημα για επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Το συμβούλιο του Πανεπιστημίου συνεδρίασε, πήρε την απόφαση να άρει το άσυλο για το συγκεκριμένο χώρο και ξεκαθάρισε πως η απόφαση καλύπτει και μελλοντικές επιθέσεις και καταστροφές στο Τμήμα Βιολογίας. Ο κ. Μάνθος χαρακτήρισε το Κέντρο Δικτύου «ζωτικό χώρο» που συνδέεται με την «ύπαρξη του πανεπιστημίου».

Οπως βλεπετε,οι προβοκατορες, εκαναν μια χαρα την δουλεια τους,ωστε να γινει η αρση του Πανεπιστημιακου Ασυλου,με την αιτια των καταστοφων. Μπραβο,τοσο σε αυτους... οσο και σε εκεινους που τους αφησαν να το κανουν. Διοτι οταν χτυπας των server ενος Πανεπιστημιου,
δεν χτυπας το συστημα και την κυβερνηση, αλλα το ιδιο το Πανεπιστημιο. Απο εκει και μονο
βλεπεις το ποιοι ηταν πισω απο την επιθεση καταστροφης στο ΑΠΘ...

preza tv

1 σχόλιο

Καποιόπουλος Άλλος είπε...

Σαν αγράμματος γράφεις.

Από το Blogger.