Μετακομίσεις τηλεοπτικών σταθμών

Ετοιμάζονται τα νέα studio του STAR Channel στην Κηφισιά και μέσα στη χρονιά θα μετακομίσει εκεί. Εκεί θα συστεγαστεί και το MTV Greece το οποίο είναι σύμπραξη του όμιλου Βαρδινογιάννη, του εφοπλιστή Ρέστη και του Πέτρου Κωστόπουλου (ο τρίτος πρόσφατα εξαγόρασε το μερίδιο του δεύτερου στην ΙΜΑΚΟ, αλλά παραμένουν συνέταιροι στο MTV Greece). Τα πρόσωπα που θεωρούνται σίγουρα στο MTV Greece είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ονόματα όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Guy Krief αλλά και άλλα ραδιοφωνικά ονόματα.
Συζητήσεις έχουν γίνει και για το ραδιοφωνικό αδερφάκι του MTV Greece, αλλά έχουν μείνει μόνο σε συζητήσεις αφού κανένας από τους δύο όμιλους δεν θέλει να δώσει μία από τις πολλές συχνότητες που κατέχουν (Δρόμος 89,8 - Dee Jay 95,2 - Δίεση 101,3 από τη μεριά του ομίλου Βαρδινογιάννη και Sfera 102,2 - Nitro 102,5 - Derti 98,6 από τη μεριά Κωστόπουλου).
Τη μετακόμιση του STAR Channel θα εκμεταλλευτεί το Alter το οποίο θα μετακομίσει από το Μπουρνάζι (όπου θα αφήσει μόνο του το EXTRA) και θα κατοικοεδρεύσει στον Ταύρο μαζί με τα αδερφάκια ραδιόφωνα του ομίλου Κουρή (Orange 93,2 - Love Radio 97,5 - Real FM 97,8). Και έτσι είναι όλοι κερδισμένοι και πιο πολύ ο Νίκος Χατζηνικολάου που δεν θα πρέπει να πηγαίνει από τον Ταύρο στο Μπουρνάζι (από τον Real FM στο Alter).

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα από όσα γράφονται σε αυτό το post είναι λανθασμένα. Πολύ αρβύλα και παραπληροφόρηση (τι κάνετε κολάζ από όποια αρβύλα διαβάσετε?).
Ούτε συνέταιροι είναι στο MTV ο Ρέστης με τον Κωστόπουλο ούτε ήταν ποτέ (ο Κωστόπουλος αρνήθηκε να συμμετάσχει από την αρχή, αντίθετα είναι συνέταιροι ο Ρέστης με το Βαρδινογιάννη σε αυτό).
Ο Τσαουσόπουλος καμμία σχέση με MTV (θά' θελε αλλά....δεν).
Ο Κωστόπουλος δεν γεννάται θέμα να παραχωρήσει ραδιοφωνική συχνότητα καθότι δεν υπάρχει καμμία σχέση με το εγχείρημα παρά μόνο μια αμφίβολη εμπορική συνεργασία που ανακοινώθηκε για να αμβλυνει τις εντυπώσεις από τον εταιρικό από την ΙΜΑΚΟ χωρισμό Κωστόπουλου-Ρέστη.
Αυτά....

Ανώνυμος είπε...

sostos thathele alla den.. i paliogria...

Από το Blogger.