Δεν αλλάζει ο άνθρωπος...

Χθες (Τρίτη 05/02) ακούγαμε Real FM και την εκπομπή ΑΙΡΕΤΙΚΑ από τον Κώστα Τσαρούχα, έναν από τους πιο έγκριτους και σοβαρούς δημοσιογράφους που έχουμε στη χώρα μας. Επικοινωνεί λοιπόν μαζί του ένας ακροατής και σχολιάστηκε η οικογένεια Κουρή. Ο ακροατής σχολίασε το Γιώργο Κουρή, ενώ ο Κώστας Τσαρούχας έκανε σχόλιο για τον αδερφό του Γιώργου, το Μάκη Κουρή. Τα σχόλια δεν ήταν θετικά. Ήταν επικριτικά. Να θυμήσουμε ότι ο Real FM ανήκει κατά 50% στο Νίκο Χατζηνικολάου και κατά 50% στο Ανδρέα Κουρή, γιο του Γιώργου και ανηψιό του Μάκη. Δεν περνάνε ούτε 10 λεπτά και παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, προσπαθώντας με όχι και τόσο όμορφο τρόπο να καπελώσει τον Κώστα Τσαρούχα. Του είπε ότι δεν έπρεπε να αφήσει τους ακροατές να εκφραστούν έτσι και ότι δεν έπρεπε να ακουστούν τέτοια πράγματα για τους Κουρήδες. Ο Τσαρούχας δυστυχώς δεν αντέδρασε έντονα. Αντέδρασαν έντονα όμως οι υπόλοιποι ακροατές που βγήκαν στον αέρα και σχολίασαν πολύ αρνητικά την κίνηση αυτή του Χατζηνικολάου, που θεωρήθηκε παρέμβαση on air της εργοδοσίας στον υπάλληλο. Να θυμήσουμε ότι πριν από 2 χρόνια, είχε γίνει παρόμοια τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Σαββάτου στον ALPHA, μετά από σχόλιο του Θέμου Αναστασιάδη το οποίο δεν άρεσε στο Νίκο Χατζηνικολάου. Για άλλη μια φορά τα σχόλια δικά σας.

6 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τσαρούχα, έναν από τους πιο έγκριτους και σοβαρούς δημοσιογράφους που έχουμε στη χώρα μας.XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA TO ALLO ME TON TOTO TO XEREIS?????

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να'χαμε 2-3 ακόμα σαν τον Τσαρούχα... Τουλάχιστον έχει τελειώσει 2 πανεπιστήμια και 1 διδακτορικό ο άνθρωπος...
Και έχει κάνει και αγώνα κατά του αλκοολ...

Aegean Airlines είπε...

Φίλε μου, όταν τον παρακολουθούσα στην τηλεόραση, ήταν τόσο αντι-τουριστικός... και αντι-τηλεοπτικός που θα ξεκινούσα εγώ ο ίδιος το αλκοόλ!

Ανώνυμος είπε...

opa re polyxerides eseis poy kanete sxolia.
eleos pia
gidia....

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τσαρούχα, έναν από τους πιο έγκριτους και σοβαρούς δημοσιογράφους..

Συμφωνώ με τον πρώτο, τι λες ρε φίλε τι σοβαρός, τι έγκριτος;;;

Μήπως είσαι δημοσιογράφος και εσύ;;;

Ανώνυμος είπε...

το γνωστο λαμογιο έγκριτος...χοχοχοχοχο

Από το Blogger.