Ξανά στα FM...

Σε 2 τυχαία ψαξίματα στη μπάντα των FM στην περιοχη της Νέας Σμύρνης Αττικής το ένα έγινε Τρίτη 18 Ιουνίου βράδυ και το άλλο Τετάρτη 19 Ιουνίου μεσημέρι, οι παρακάτω παράνομοι σταθμοί βρέθηκαν να εκπέμπουν κανονικά:

87.5 Κρήτη FM - Βεγγέρα FM
90.65 Ράδιο Άστυ
95.8 (Ξένη Μουσική)
91.4 Κρητική Ραδιοφωνία Αττικής
98.0 Free FM
100.0 Φλόγα
100.6 ΣΚΑΙ - Παράνομη δεύτερη συχνότητα από πάρνηθα
103.1 Ράδιο Αναγέννηση - Blackman
104.2 Top FM
104.4 Athens Internaional Radio
104.7 Athens Shock Radio
104.8 (Ελληνική Μουσική)
105.2 Atlantis FM
105.5 Στο κόκκινο (Συνασπισμος)
106.6 Ραδιο Βητα
106.7 Digital FM
107.4 Star FM
107.8 Super FM
108.0 Ηχόραμα

Αντίθετα μόνο οι παρακάτω 4 σταθμοί δεν έκπεμπαν καθόλου:

97.8 Radio Veronica
99.8 Astro
107.2 Blue Space FM
107.6 Ακτίνα FM

Τα σχόλια όπως παντα δικά σας ......

41 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Σε αλλο site διαβασα πως οι Blue Space FM και Aktina FM εκπεμπουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο BLACKMAN παίζει ξανά στην Αθήνα? Οι αναμεταδότες της επαρχίες σταμάτησαν? Αληθεύει ότι τον κάρφωσε ο Ορφέας?

Ανώνυμος είπε...

http://www.tempotv.gr/portal/viewtopic.php?t=20&highlight=blackman

Ανώνυμος είπε...

για ελατε προς δυτ.αττικη να δειτε τι χαλι υπαρχει π.χ ο 104.8 παιζει απο ελευσινα ο 95.8 σαλαμινα κ ο 101,1 σαλαμινα παρανομα με διαφησεις οπως ακομα πολλοι.

Ανώνυμος είπε...

οι αρμοδιοι της Ε.Ε.Τ.Τ και της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α έχουν αυτή την λίστα στα χέρια τους?? Και απορώ για ποια αστυνομική περιφρούρηση μιλάνε την στιγμή που οι περισσότεροι ανοιξαν και πάλι απο Υμηττό. όσο για τον Ορφέα που έχει τον digital σωστα ειπωθηκε πως καρφωσε τον Μαριο. Αλλα το λαμόγιο και αρχικλεφταράς Ορφέας δεν ξέρει πως η νέα γενια ραδιογωνιομετρων θα μπορέσει επιτελους να εντοπίζει το link του που παιζει αρκετα ψηλα ωστε τα συμβατικα ραδιογωνιομετρα που εχει το υπουργειο δεν μπορουν να το εντοπισουν. Το χαλι στην Δυτικη Αττικη θα τακτοποιηθεί αφου παρουν δρομο οι λαγοι των πυροβολειων και του Υμηττου.
Οσο για τον bluespace απο που να εκπεμψει? Απο τον Υμηττο πλεον δεν μπορει γιατι τα μηχανηματα του τα ειχε στο container του Diva και ως γνωστον ο Dιva επωλήθει στο mad. Οποτε και το αρχιλαμογιο κυπριανος αναγκαστηκε να τα παρει απο εκει. Στην συνεχεια ζητησε ασυλο στο container του Mαστοράκη ο οποιος του ειπε επι λέξη "παρε δρομο δεν με παιρνει, βρες αλλου". Και ενας απο τους λογους φυσικα ειναι και ο ιδιος ο Μαστορακης και οι σχεσεις του με την Ε.Ι.Ι.Ρ.Α ως αντιπροεδρο και πρωτοστατη των ντου στον Υμηττο.
Και συντομα θα επανελθουμε με τους λογους για τους οποιους ο αρχισκυλας και κλαρινας Ορφεας παιζει ανενοχλητος εδω και καιρο. Θα γνωρισετε τα ονοματα ενος "μεγαλου κεφαλιου" στην ΕΡΤ που ναι μεν τιτλοφορειται ως δημοσιογραφος αλλα ειναι ο μεγαλυτερος αρχιρουφιανος των εποχων οπως επισης και μιας κυριας που εργαζεται σε νευραλγικο ποστο στην Ε.Ε.Τ.Τ και διατηρει δεσμο επι σειρα 4 ετων με τον κυριο digital.
αναμεινατε στην οθονη σας και συντομα ερχονται τα μεγαλα ξεβρακωματα.

blogger είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Η΄ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι, ο αλλος που μας λεει για σκυλους και ρουφιανους μιλαει κοσμια???

Ανώνυμος είπε...

για τους συγκεκριμενους νομιζω οτι μιλαει αρκετα κοσμια.

Ανώνυμος είπε...

Εγω αν θελω να γραψω "κοσμια" σχολια για τους απατεωνες και κλεφτες Κωστοπουλο, Κουρη, Κυριακου, κλπ., επιτρεπεται? Η θεωρουνται "τιμιοι" και "νομιμοι" αυτοι? Για πειτε μας...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εμένα θα μου λείψει ο Κυπριανός. Κανονικά το ΕΣΡ έπρεπε να τον έχει κλείσει επειδή κατάστρεφε την ελληνική γλώσσα και όχι επειδή ήταν παράνομος!

Ανώνυμος είπε...

Κάπου διάβασα ότι τον Κυπριανό τον έκλεισε ο Μπαμπινιώτης και όχι η ΕΕΤΤ.. Τώρα μάλιστα ακούγεται πως ο Κυπριανός θα προβεί σε αίτηση θεραπείας, δηλαδή επιστροφή στα θρανεία (με κασσετίνα και γόμα ... πιθανώς και με κανα δίπολο)

Ανώνυμος είπε...

O BLUE SPACE μετακόμισε στα πυροβολεία. Κλέβει ρεύμα από την teledom που δουλεύει με γεννήτρια, και τα μηχανίματα βρίσκονται κάτω από το πάτωμα του κοντέινερ δίπλα ακριβώς από το παλιό λημέρι του Μαριου. η ΕΕΤΤ τον έχει φάει ήδη μία φορά μαζί με άλλους δύο. Αυτός ξαναεκπέμπει μαζι με άλους 3 απο διπλανά κοντέινερ...

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιανια στο μεγαλειο της. Για σιγα ρε φιλε...που τα ξερεις ολα αυτα? Μηπως εισαι και *εσει* ενας απο τους "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ"???

Ανώνυμος είπε...

Πυροβολεία 18/07/2006. Συνεργείο της ΕΕΤΤ κατάσχεσε στα πυροβολεία 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς που λειτουργούσαν στις συχνότητες 100, 101,5 και 107,2 (blue sky) Mhz . (HTTP://www.tempotv.gr)

Ανώνυμος είπε...

Επιχειρήσεις εντοπισμού και διακοπής της λειτουργίας παράνομων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών διεξήχθησαν στις 18 Ιουλίου 2006, κατόπιν συνεργασίας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με τις αστυνομικές αρχές, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, εντοπίστηκαν τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί που εξέπεμπαν παράνομα στις συχνότητες 100 MHz, 101,5 MHz και 107,2 MHz, από την περιοχή Αιγάλεω, θέση «Πυροβολεία». Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και δυνάμεων της Αστυνομίας, κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός εκπομπής του προγράμματος των εν λόγω σταθμών.
http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT19_7_06_b.html

Ανώνυμος είπε...

Old News

Ανώνυμος είπε...

καταρχην εσυ γιατι θιγεσαι τοσο πολυ οταν μιλαμε για το κλεμμενο ρευμα και την απατεωνια καποιων που θελουν να πλουτισουν αμεσα και ευκολα χωρις κανενα κοπο η ιδρωτα?
εσενα φιλαρακο σε βλεπω να επιστρεφεις παρεα στα θρανια με τον Κυπριανο...και επειδη ο Μπαμπινωτης θυμωσε μου ειπε να σου γραψω το εξης σχολιο.
ΕΣΥ = ενικος (πρωτο προσωπο)
ΕΣΕΙΣ= πληθυντικος (πρωτο προσωπο)
ΕΝΙΚΟΣ = απευθυνεσαι σε ενα προσωπο
ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ= απευθυνεσαι σε περισσοτερα του ενος ατομα, σε περιπτωσεις ευγενειας, αρχων η τυπικων τροπων συμπεριφορας μπορεις και να απευθυνθεις σε ενα ατομο με το ΕΣΕΙΣ.
Για αυτο τον λογο ΕΣΥ θα απευθυνεσαι σε ΕΜΕΝΑ με το ΕΣΕΙΣ και στους υπολοιπους με το ΕΣΑΣ. Αρα δεν θα με αποκαλεις ΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ.
Σας χαιρετω ολους γιατι πρεπει να παρω ενα τηλεφωνο στην teledome να τους γνωστοποιησω το θεμα του ρευματος για να μην απορουν πως παει χαμενο τοσο πετρελαιο...

Ανώνυμος είπε...

Ο πόλεμος ΕΕΤΤ και Μάριου blackman καλά κρατεί. Την εβδομάδα που πέρασε (17 έως 20 Ιουλίου) κατέσχεσε κλιμάκιο της ΕΕΤΤ στην Πελοπόννησο δύο σταθμούς του Μάριου. Έναν στα Δολιανά και έναν στο όρος Λυκόδημος στην Μεσσηνία... και έχει συνέχεια.
http://www.tempotv.gr/portal/portal.php?topic_id=179

Ανώνυμος είπε...

H teledome νομίζεις δεν ξέρει για το ρεύμα. πριν κάτι μήνες το κρητικό ραδιόφωνο βρέθηκε μέσα στο κοντεινέρ της, και οι κεραίες του βρίσκονται ακόμα στην κορυφή του ιστού της. Και η ίδια ανακαλυφθηκε οτι δεν ειχε συνδεση με ΔΕΗ και εκλεβε από αλλού, της το εκοψε η ΕΕΤΤ και εβαλε γεννήτρια... μην τα ψάχνεις.......

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις τι γυρεύει η ΕΕΤΤ δύο μέρες τώρα στην Πάρνηθα?

Ανώνυμος είπε...

τι γυρευει στην Παρνηθα? τα μηχανηματα του digital φυσικα..τα εχει κρυψει επιμελως μεσα σε εναν υποσταθμο και δεν θελει χρονο μεχρι να ξηλωθουν..

Ανώνυμος είπε...

μπορει κανεις να δωσει μια εξηγηση περι της αστυνομικης περιφρουρησης στον Υμηττο? Και πως εισηλθε παλι στο παρκο κεραιων ο freefm? Μηπως ειναι το αγροτικο οχημα με ανοιχτη καροτσα που καθημερινα κανει την διαδρομη Παλληνη - Υμηττο, που οδηγει καποιος μεγαλοτεχνικος του freefm kai αποτελει ενα καμουφλαζ ωστε να μπαινοβγαινει ανενοχλητος στον Υμηττο? o freefm τι εξηγηση δινει? οχι φυσικα την ψευδολογια του περι νομιμου...γιατι εαν ηταν νομιμος δεν θα εστελνε τους μπραβους του να την στησουν εξω απο την Πανεπιστημιουπολη μηπως πετυχουν καποιον απο τον 98fm για να τον πλακωσουν στο ξυλο..

Ανώνυμος είπε...

Να εκφρασω και εγω μια απορια, ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι anonymous που γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι για να κανουν το κοματι τους? Γιατι δεν γραφουν με το ονομα τους? Τι φοβουνται?

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου και εσυ anonymous εισαι νομιζω?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα, οταν μου συστηθουν τοτε θα συστηθω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα παιδιά για τον ίδιο περίπου λόγο είμαστε όλοι εδώ

Οι φύλακες των βουνών ανοιγοκλείνουν τους παράνομους ραδιοσταθμούς και τα τσοντοκαναλα αφού το κέρδος είναι μεγάλο όλοι είναι μες την τρελή χαρά !!! αν η εεττ ήθελε να τους κλίση θα τους είχε αποκεφαλίσει !! ως γνωστόν οι φύλακες έχουν ειδική άδεια και δεν είναι δύσκολο να τους αφαιρεθεί από την εεττ και την αστυνομία ! δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι φύλακες έχουν 3-4-8 κινητά ! όχι για να ειδοποιούν αλλά για να ανοιγοκλείνουν τους παράνομους ρ/σ και τηλεοπτικούς …αντίθετα ο Ορφέας έβαζε τσιλιαδόρο σε Αιγάλεω και Υμηττό !

Ανώνυμος είπε...

xmmmm kala ta lete....esy file pou les gia ton 98fm...ti diafora exei apo to free ton digital ton blue space klp? giati autos de kleinei? to reuma tou poios to plirwnei? o exoplismos tou einai agorasmenos?? apantise prwta se auta kai meta ela k mila

Ανώνυμος είπε...

Pantos ego simera poy pernaga apo Hleia, akoyga kanonika ton Blackman 106.3

Ανώνυμος είπε...

o blackman paizei pantou ektos apo attiki

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Ορφέας είναι τεχνικός στον Alpha;
Ποιά είναι η σχέση του με τον Βεντούρη;
Ο Βεντούρης έχει καμμία σχέση με πλοία ή απλή συνωνυμία;

Ανώνυμος είπε...

O Blackman paizei kai stin Attikh...mazi me tous:

87,5
90,65
91,4
93,8
95,8
97,8 (kapios agnostos stin syxnotita tou Radio Veronica)
98,0
99,8
100,0
101,5
103,1
104,2
104,4
104,8
105,2
105,5
106,7
107,2
107,4
107,6
107,8
108,0

Ανώνυμος είπε...

O 93.8 πάντως με ιταλο-ντίσκο (άκουσα τη φωνή του Σούλη που έχει την ντίσκο Boom Boom) και ο 95.8 παίζουν από Πυροβολεία.
Επίσης και ο 100.0 βγαίνει απο Πυροβολεία.

Σίγουρα!

Ανώνυμος είπε...

O Blue Space prepei na paizei me para polu mikri isxu....me polu duskolia entopisa to sima tou ston Neo Kosmo mesa apo polu parasito apo 107 kai 107,4. Stous 104,6 akouo ton Paradise Radio apo Poro. Pianei kai enas sta8mos stous 105,3....telika ti paizetai me ton Atlantis? Mou fanike pws e3empempe kai aftos x8es to bradu alla simera mono xionia.

Ανώνυμος είπε...

Ksout tsarlatanoi tou free poy tha to paiksete kai Zoro. Metafero apo proigoumeno post:

"και κάτι τελευταίο για να γελάσουμε: "με "δωρεάν" παροχή ηλεκτρικού ρεύματος"

Του κυρίου τάδε (είπαμε ονόματα δε λέμε) σφίγγεται η καρδιά του για τα κρατικά έσοδα... Έτσι τα κωλόπαιδα καίνε τσάμπα ρεύμα για το μηχάνημά τους... Πόσο να εκπέμπουν 200W? άντε 300W?. Δηλαδή ΟΣΟ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΥΛΟ (μόνο που παραμένει ανοικτό και την ημέρα).

Ας πάμε όμως στους νομοταγείς του Free. Πληρώνουν φόρους για τον σταθμό? Οχι. Πληρώνουν για την ΑΕΠΙ και τα πνευματικά διακαιώματα γενικά? Όχι. Πληρώνουν υπαλλήλους και εισφορές στα ασφαλιστηκά ταμεία? Όχι. Ενοίκιο για το conteiner? Όχι. Διαφημίσεις βάζουν? Ναι. Θέλουν να γίνουν νόμιμοι για να βάλουν περισσότερες? ΝΑΙ. Κάνουν παρτάκια με τσιμπιμένη είσοδο μαζί με τα δυο τρια λαμόγια djs που συνεργάζονται (οι άλλοι είναι για την λάτζα) με την φίρμα του σταθμού? Ναι.

Για πόσο ακόμα θα αποδυκνείουμε τα αυτονόητα. Αφού δεν έχετε επιχειρήματα τουλάχιστον βουλώστε το και άντε στην τρύπα σας. Όσο ευδοκιμεί η λαμογιά θα μπορείτε να είστε στο απειρόβλητο με έναν ρ/σ στον Υμμητό, φρουρό το κράτος, και χιλιάδες Watt στα κεφάλια μας."

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια για τα σχολια σου φιλε μου...και να προσθεσω πως ολα αυτα που εγραψες ισχυουν και για τα αρχιλαμογια του bluespace...σε σημειο αισχους!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε, γιατι δεν μας λες και για τον αρχιλαμογιο "ραδιοερασιτεχνη" που ομως ξερει παρα πολλα για το βουνο?

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια τωρα...νομιζω το ονομα bluespace τα λεει ολα. Δεν ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο αυτο το ονομα? Η μηπως θες να μας πεις οτι δεν το παιζει ραδιοερασιτεχνης (για να δημιουργει εντυπωσεις οικτου και συμπονοιας στον κοσμο) και δεν ειναι αρχιλαμογιο?

Ανώνυμος είπε...

Έχουν καμιά διεύθυνση στο ιντερνετ αυτοί οι ραδιοερασιτέχνες στα 98?

Ανώνυμος είπε...

www.radio98fm.gr

Ανώνυμος είπε...

Το τσέκαρα το site καλό. Αν και δεν είμαι στην φάση σας θέλω να πώ ότι με συγκίνησε αυτό το φοβερό βιντεάκι που δείχνει το στήσιμο του σταθμού σας

(ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ: ftp://radio98fm:radio98fm@147.102.20.136/
και διαδοχικά ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (VISUAL MATERIAL) -> VIDEOS -> 98fm video)

Τώρα βέβαια μπλέξατε με αυτούς εκει πάνω, αλλά στα FM εδώ και μια ζωή το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Μη γελιώμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 104,8 , 93,8 , 95,8 , 97,8; ΠΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ; ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 104,4 ΚΑΙ 105,5

Από το Blogger.