Αυτό το Σάββατο o Μεγάλος Τελικός του “Super Star Academy”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην μουσική αρένα του Super Star Academy οι τρεις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το χρυσό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Panic Records και ένα αυτοκίνητο

 

Οι τρεις φιναλίστ Έλενα Κορωναίου, Χριστίνα Ξηρόκωστα και Στυλιανός Ξανθός κατάφεραν για 4 μήνες να μαγνητίσουν με τις ερμηνείες τους τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή κερδίζοντας επάξια την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του Super Star Academy και το δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

 

Οι τρεις αγαπημένοι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας, θα βρεθούν για 16η φορά στο stage του Super Star Academy και θα διεκδικήσουν για μια τελευταία φορά τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού που θα τους χαρίσουν το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records.

 

Μια βραδιά κυριολεκτικά γεμάτη ανατροπές, με όλους τους συμμετέχοντες που το κοινό αγάπησε, σπουδαστές και καθηγητές, σε ρόλους έκπληξη. Στην σκηνή του Super Star Academy θα βρεθούν και όλοι οι σπουδαστές που έχουν αποχωρήσει από την μουσική ακαδημία οι οποίοι και διαγράφουν ήδη την δική τους πορεία με τα εφόδια που έλαβαν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του Star Academy.

 

Το βράδυ του Σάββατου, στον μεγάλο τελικό, οι τηλεθεατές του Epsilon και του Plus Cyprus θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βίντεο να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν οι 15 σπουδαστές τους 4 μήνες στην μουσική ακαδημία. 4 μήνες γεμάτοι τραγούδι, χαρές και στεναχώριες, εντάσεις και γέλια. 4 μήνες όπου γεννήθηκαν φιλίες, διαμορφώθηκαν μουσικοί χαρακτήρες και 4 μήνες κατά την διάρκεια των οποίων οι καθηγητές έπλασαν το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής που θα ανακαλύψουμε όλοι το βράδυ του Σαββάτου.

 

Ποιος άραγε θα είναι ο μεγάλος νικητής;

 

Ποιον θα επιλέξει η κριτική επιτροπή;

 

Ποιον το τηλεοπτικό κοινό;

 

Ένα μουσικό πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις που θα μείνει αξέχαστο!

 

Σάββατο, 15 Ιουλίου στις 20:45 στην συχνότητα του Epsilon και του plus Cyprus!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.