ΠΟΣΠΕΡΤ: Κύριε Μητσοτάκη, γιατί δεν ζητάτε εξεταστική επιτροπή για το λουκέτο στην ΕΡΤ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»

 

Αγία Παρασκευή, 20/07/2017

Εμμονικά επιμένει ο κ. Μητσοτάκης – παρά τις τεκμηριωμένες κάθε φορά απαντήσεις μας – να επιτίθεται στην ΕΡΤ, αποκρύπτοντας τα δικά του μεγάλα και τραγικά λάθη, καθώς και της Ν.Δ. στην περίπτωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Κύριε Μητσοτάκη, έχει δόση αυτοκριτικής ή αναπαράγετε φαιδρότητες, ότι τα 3 ευρώ είναι πλέον πολλά για τη σημερινή ΕΡΤ, όταν και εσείς ο ίδιος τα καθιερώσατε ως απαραίτητα για ανταποδοτικό τέλος στην Αθηνοκεντρική ΥΠΟδεκαπλάσια ΝΕΡΙΤ ;

Όσο εσείς κ. Μητσοτάκη και οι λογογράφοι σας επιμένουν στα ψεύδη και στις αοριστίες εμείς θα επιμένουμε να σας το υπενθυμίζουμε.

Αν όπως λέτε θα μειώσετε το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ 1,5 ευρώ το μήνα ώστε να μπορεί να βιοποριστεί ! μια οικογένεια 4μελής, (την οποία βέβαια εσείς έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση ανάγκης) πού θα βρείτε αντίστοιχο ποσό 100 εκατομμυρίων ευρώ περίπου για να καλύψετε το έλλειμμα που δημιουργείται στον κρατικό προϋπολογισμό ;

Ποιους φόρους θα αυξήσετε ή ποιους νέους θα επιβάλλετε ;

Αν έχετε θάρρος και έχετε κάτι να πείτε κ. Μητσοτάκη, ζητήστε εξεταστική επιτροπή για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Για το πόσο κόστισε αυτό το λουκέτο στο ελληνικό δημόσιο.

Επίσης κ. Μητσοτάκη όσο αποκρύπτετε εσείς, εμείς θα σας ρωτάμε :

 

Για τα μεγάλα σκάνδαλα που έγιναν επί Ν.Δ. στην ΕΡΤ, όπως τη διασπάθιση – κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, τα μεγάλα μπόνους, τους υπέρογκους μισθούς στους εκλεκτούς, τις απλήρωτες – γκρίζες διαφημίσεις, την αδιαφάνεια, τη ρουσφετολογία, τις προσλήψεις συγγενών και κομματικών στελεχών της κυβέρνησης που ενώ πληρώνονταν από την ΕΡΤ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν πατούσαν το πόδι τους στην ΕΡΤ. Για όλα αυτά κ. Μητσοτάκη και πολλά άλλα για τα οποία ευθυνόσαστε, κατηγορήσατε την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της ώστε να την κλείσετε.

Για την αφαίμαξη των «φιλέτων» της περιουσίας της ΕΡΤ .

Για τον διαγωνισμό της Digea που είχε σαν προαπαιτούμενο το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

 

Για τη συμπόρευσή σας με την Digea και την ΕΙΤΗΣΕΕ, ώστε να συνεχιστεί η ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο εις βάρος της ΕΡΤ, ακολουθείτε ακόμα και την ίδια τακτική συκοφάντησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με σκοπό το νέο «μαύρο».

Κύριε Μητσοτάκη, ο κατάλογος είναι μακρύς.

Αν μπορείτε απαντήστε έστω και μόνο σ’ αυτά. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.