Συγγνώμη από τον Βηματοδότη για την γκάφα

H θερινή ραστώνη και η Βαρουφακιάδα φταίνε σύμφωνα με τον Βηματοδότη για την γκάφα με την... αποκάλυψη για το «επίδομα σφραγίδας» στους δημοσίους υπαλλήλους. Ο συντάκτης του Βηματοδότη, αφού ζητάει συγγνώμη για το λάθος, εγκαλεί αυτούς που... δεν έκαναν τον κόπο να διασταυρώσουν την "είδηση" την οποία ο ίδιος αβασάνιστα υιοθέτησε και αναπαρήγαγε από το «Βατράχι» (ένα σάιτ που τρολάρει τους πάντες και τα πάντα)...
Ο Βηματοδότης αναφέρει συγκεκριμένα:
"Συγγνώμη, λάθος
Κάτι ο καύσωνας και η καλοκαιρινή ραστώνη, κάτι η Βαρουφακιάδα που κυριαρχούσε, δεν ήθελε και πολύ να αναπαραχθεί μια είδηση, η οποία βεβαίως καμία σχέση δεν έχει με την.. πραγματικότητα. Πρόκειται για το δήθεν επίδομα σφραγίδας 50 ευρώ που χορηγεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο δημοσίευσε ένα site και έκανε γρήγορα τον γύρο του Διαδικτύου, χωρίς κανείς να κάνει τον κόπο να διασταυρώσει την είδηση.
Δικαίως λοιπόν το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) με την οποία λέει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ούτε υπάρχει καμία εισηγητική έκθεση. Ούτε βεβαίως υπάρχει ανακοίνωση της ΝΔ που να καυτηριάζει το γεγονός. Το υπουργείο το μόνο που διαβεβαιώνει είναι ότι η κυβέρνηση θα αφήσει τη σφραγίδα της στη δημόσια διοίκηση".


from zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.