Ποιος για το τιμόνι της ΕΡΤ;

Περισσότερες από 20 αιτήσεις ενδιαφέροντος, λένε οι πληροφορίες ότι έλαβε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, μετάτην αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη. Η απόφαση ανήκει στον Νίκο Παππά, όμως εγκρίνεται μετά από ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Το όνομα του νέου Διευθύνοντα παραμένει ακόμη μυστήριο, πολύ περισσότερο καθώς καίγονται ένα- ένα τα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα
  ***
Ένα μικρό βήμα για το ΕΣΡ- ένα μεγάλο βήμα για την αδειοδότηση
Άμεσα, ακόμα και εντός της εβδομάδας, ο Νίκος Παππάς υπολογίζει να στείλει στο ΕΣΡ το ερώτημα για την τιμή εκκίνησης ανά κανάλι, στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Αμέσως.. μόλις πάρει ΦΕΚ η γνωμοδότηση του Συμβουλίου για τον αριθμό 7 των αδειών. Αν και λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού, δεν αναμένεται τα «χτυπήματα» να είναι ισχυρά, αυτό που εν τέλει θα μετρήσει, θα είναι το τελικό τίμημα που θα καταβληθεί από τους 7 και κατά πόσο θα προσεγγίζει τα 240 εκ. ευρώ που είχε πιάσει η προηγούμενη δημοπρασία. Η σχετική συζήτηση στο ΕΣΡ πάντως θα πραγματοποιηθεί αύριο.
  ***
Ανησυχία για τις περικοπές στο STAR
Μικρή η συμμετοχή, μέχρι ώρας τουλάχιστον, στην «εθελούσια έξοδο» εργαζομένων, που ανακοίνωσε το STAR, για αυτό και δόθηκε παράταση ως αύριο. Παρά το επιπλέον μπόνους 2-4 μισθούς, αναλόγως της προϋπηρεσίας, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε μόλις από τρεις- τέσσερεις εργαζόμενους. Η «εθελούσια» παρότι απευθύνεται στο σύνολο του προσωπικού, αφορά κυρίως το τεχνικό προσωπικό του σταθμού, περί τα 120 άτομα.

 Σάτυρος / fmvoice


from zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.