Οι “ψεκασμένες απόψεις” σε εθνική εμβέλεια από το Φάληρο

 

 

*Αυτό που σε κάθε ευκαιρία υποκριτικά κατήγγειλε από την πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έπραξε ο πρώην πλέον παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Κ. Μπογδάνος, μεταφέροντας τις «ψεκασμένες» απόψεις χρηστών των social media ως στοιχειοθετημένη άποψη του ίδιου αλλά και του σταθμού που εργαζόταν.

*Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει θολούρα, ο ίδιος άνθρωπος, μόλις μερικά 24ωρα νωρίτερα, είχε αναρτήσει ακριβώς την ίδια θέση στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, χρησιμοποιώντας (έστω) και ένα ερωτηματικό για την ίδια ακριβώς φράση!

*Η αμετροέπεια όμως και ο φανατισμός εκεί οδηγούν.

*Περισσότερες από δέκα χιλιάδες αναφορές συγκέντρωσε στο Twitter η υπόθεση του Κ. Μπογδάνου, με πραγματικά ελάχιστες στιγμές υποστήριξης.

*Πρώτος -να δώσει γραμμή- έσπευσε ο… φίλος του καναλιού και αντιπρόεδρος της ΝΔ, συνδέοντας τις αναφορές του Μπογδάνου με το βιβλίο του Π. Καμμένου περί «17Ν» και Ανδρ. Παπανδρέου. Αστείο επιχείρημα.

*Αλλά στο Twitter, με τους στρατούς των trolls, φυσικά και βρήκε γόνιμο έδαφος.

*Συνεχίζονται τα λάθη στις αναρτήσεις από τον προσωπικό λογαριασμό του Κ. Μητσοτάκη. Καθώς φαίνεται, γραφίστας/ες και διαχειριστής/ες δεν γνωρίζουν και πολύ καλά μαθηματικά.

*Το hashtag «Δημοψήφισμα_Απάτη» επιχείρησε να τρέξει η πλευρά των χρηστών (και των δημοσιογράφων, βεβαίως βεβαίως) που πρόσκεινται στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

*Από την άλλη πλευρά, οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προπαγάνδισαν για τα δύο χρόνια από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος το hashtag «Και_Πάλι_Όχι».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.