Νέα καθήκοντα για τον Στρατή Λιαρέλη στον ΑΝΤ1

Καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο Στρατής Λιαρέλης από 01/8/2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού. Ο Τάσος Μιχαλάκης, έως πρότινος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.
***
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) σε έκτακτη συνεδρίασή του και μετά την προσωρινή επίτευξη συμφωνίας με την διοίκηση του ραδιοσταθμού «Ελληνικός 93,2» (πρώην ORANGE), αναστέλλει την απεργιακή κινητοποίηση στον εν λόγω ραδιοσταθμό.
***
Σε έκτακτη γενική συνέλευση για τις 17 Αυγούστου 2017 και ώρα 12.00, καλεί η Τηλέτυπος.. (Mega Channel) τους μετόχους της, προκειμένου να συζητηθούν οι διοικητικές αλλαγές, μετά την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεωργίου Μπόμπολα και Φώτη Μπόμπολα, στις 13 Ιουλίου 2017. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι η επικύρωση μεταβολών στη σύνθεση του ΔΣ και η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
 ***
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου. 






from zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.