10 διασκεδαστικά και χρήσιμα site που μάλλον δεν ξέρατε καν πως υπήρχαν




10 φανταστικά site που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχατε ιδέα πως υπήρχαν. Ιστοσελίδες αρκετά χρήσιμες που σχεδόν σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια σε διάφορα ζητήματα. Εντάξει, μπορεί να μην είναι τα πιο σοβαρά ζητήματα στον κόσμο, αλλά δε θα κρίνουμε εμείς τις ανάγκες του άλλου.
Βάζετε τα τρία πιο αγαπημένα σας συγκροτήματα/καλλιτέχνες και σας προτείνει παρόμοια μουσικά ακούσματα.
Αν χρειάζεστε μια νέα ταυτότητα, αυτό το site θα σας βγάλει μία αμέσως. Ψηφιακή, έστω.
Σε περίπτωση που ο εντελώς κυριολεκτικός τίτλος δεν σας έδωσε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, εδώ θα βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για το τι να μαγειρέψετε. Απλά όλες τους θα είναι κάπως «νευριασμένες».
Εδώ μπορείτε να προσθέσετε σχολιασμό πάνω σε χάρτες για να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας σε ένα ταξίδι, να κρατήσετε σημειώσεις για δική σας χρήση κλπ.
Η λύση στο πλέον σημαντικό ερώτημα της ζωής μας: τι να δω απόψε στο Netflix;
Ένα εξαιρετικό διαδικτυακό κομπιουτεράκι για τις μαθηματικές πράξεις σας.
Αν έχετε δίλημμα σχετικά με το τι να φάτε αλλά τα σνακ που έχετε σπίτι δεν αναγράφουν τις θερμίδες που περιέχουν, αυτό το site θα σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα. Ή έστω να ξέρετε πως κάνατε την λάθος επιλογή.
Αν η αγαπημένη σας ασχολία όταν παίζατε Sims (τι εννοείς δεν έπαιζες Sims;) ήταν να χτίζετε το σπίτι του χαρακτήρα σας, εδώ θα κάνετε ακριβώς αυτό, αποκλειστικά και μόνο.
Ίσως το πιο χρήσιμο site όλων σε αυτή τη λίστα. Εδώ θα βρείτε εκατομμύρια οδηγούς χρήσης διάφορων πραγμάτων. Ιδανικό για όσους χάνουν πάντα τα manuals του IKEA ή τα πετάνε επειδή πιστεύουν πως πλέον ξέρουν πώς να λύσουν και να ξαναδέσουν το έπιπλο (γελάνε και τα κατσαβίδια).
Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο, εδώ θα βρείτε τις παρτιτούρες για σχεδόν όποιο τραγούδι θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.