To Twitter για τον Κ. Εφήμερο

 

* Σε χρόνο-ρεκόρ, από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ανέβηκε στην πρώτη θέση των θεμάτων με τη μεγαλύτερη απήχηση στο Twitter το όνομα του Κώστα Εφήμερου.

* Η αναγνώριση των ικανοτήτων του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του The Press Project ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα.

* Εκτός από τον ίδιο τον έλληνα πρωθυπουργό, που με μήνυμά του στα social media εξήρε το έργο του Κώστα Εφήμερου, την ανάγκη να αναφερθεί στο πρόσωπό του ένιωσε ακόμα και ο ίδιος ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

* «Ο θαρραλέος και εξαιρετικός φίλος Κώστας Εφήμερος, ιδρυτής του The Press Project, πέθανε σε ηλικία 42 ετών από καρδιακή προσβολή. Αναπαύσου εν ισχύ, Κώστα», ήταν το μήνυμά του.

* Δεν θα πρωτοτυπήσουμε αν αναφέρουμε ότι η σχέση γνωστού (…) παρουσιαστή με τα social media είναι τόση όση με την ποίηση.

* Και καλά, ο ίδιος μπορεί να θεωρεί -ή να φαντασιώνεται- ότι ξεσκεπάζει προβοκάτσιες που θέλουν να πλήξουν την αντιπολίτευση.

* Εκεί, στο Φάληρο, δεν τον παρακολουθούν;

* Με έκπληξη είδαμε τον πρώην υπουργό της ΝΔ και στενότατο συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Σταμάτη, να νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει, μέσω Twitter, ότι δεν συμμετείχε στο Athens Pride.

* Ψηλά, στην πρώτη τριάδα, διατηρήθηκε η -σε κάθε περίπτωση άστοχη- φράση του υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα για τον θάνατο του εντεκάχρονου Μάριου στο Μενίδι.

* Η ατάκα του -«ήταν μια στραβή»- πήρε διαστάσεις στο Twitter, με την υποστήριξη, φυσικά, των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.