Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού στη Nova

Δείτε live την Παρασκευή 23/6 τον αγώνα Ολυμπιακός-Βάτενς και τη Δευτέρα 26/6 την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Παρασκευή 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους δύο πρώτους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού με αντιπάλους την αυστριακή Βάτενς και τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους και την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο φιλικό τεστ τη Βάτενς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

 

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό είναι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 19:00 με το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Λουντογκόρετς. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

 

Στις περιγραφές των δύο φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς και στο ρεπορτάζ θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Άγγελος Στυλιάδης και Νίκος Γαβαλάς αντίστοιχα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.