Προϋποθέσεις «ανθρωπιστικής κρίσης» στον Πήγασο

Επιστολή των εργαζομένων του Πήγασου στο Φώτη Μπόμπολα

Αξιότιμε κ. Μπόμπολα,

Ενόψει της αυριανής κρίσιμης τριμερούς συμφιλιωτικής, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στο υπουργείο Εργασίας αλλά και της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων που θα ακολουθήσει παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας σε σχέση με την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των 430 απασχολουμένων στην εταιρία.
Οι στιγμές απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις καθώς μεταξύ των εργαζομένων έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ουσιαστικά οι προϋποθέσεις μιας «ανθρωπιστικής κρίσης» με τους ανθρώπους να βρίσκονται πλέον στα πρόθυρα οικονομικής και ψυχολογικής κατάρρευσης. Γι αυτό και είναι απαραίτητο από την πλευρά σας να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμών.
Με δεδομένο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πολυήμερη απεργία των εργαζομένων του Ομίλου σε μια κομβική στιγμή για το ιστορικό συγκρότημα, το οποίο ίδρυσε ο πατέρας σας κ. Γεώργιος Μπόμπολας, οι εργαζόμενοι έχοντας πλήρη αβεβαιότητα για το μέλλον τους, απαιτούν πλέον την καταβολή των δεδουλευμένων πέντε μηνών που τους οφείλονται.
Αυτό αποτελεί άλλωστε και το βασικό προαπαιτούμενο για την εκτόνωση
της κρίσης που έχει δημιουργηθεί.
Περιμένουμε την απάντησή σας είτε γραπτώς είτε μέσω συνάντησης μαζί σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά τόσο το υπουργείο Εργασίας όσο και οι εργαζόμενοι στην αυριανή συνέλευση.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων
ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΘΝΟΣ)
ΛΑΛΕΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ (Goal News)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (Διοικητικοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.