3+1 βήματα για να διοργανώσεις εύκολα το τέλειο, καλοκαιρινό παιδικό πάρτι



Τα παιδικά πάρτι αποτελούν συχνά «πονοκέφαλο» για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που τρέχουν να τα διοργανώσουν.

Ωστόσο, με λίγη φαντασία και τα κατάλληλα «συστατικά» ένα παιδικό πάρτι μπορεί να στεφθεί εύκολα με μεγάλη επιτυχία!
Αν τα παιδάκια σας έχουν τα γενέθλιά τους το καλοκαίρι, τότε ανήκετε στους τυχερούς διότι δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από μια «δροσερή» γιορτή στο μπαλκόνι, την αυλή ή τον κήπο ενός σπιτιού! Για να περάσουν όμορφα τα μικρά σας και την ίδια ώρα να μην κουραστείτε εσείς οι γονείς, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω καλοκαιρινές, νόστιμες και σούπερ διασκεδαστικές ιδέες!

Βρείτε το θέμα το σωστό

Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το θέμα του πάρτι με βάση την ηλικία των παιδιών σας. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους ήρωες; Θα μπορούσαν να γίνουν οι «πρωταγωνιστές» του πάρτι! Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε απλά να φωνάξετε τα παιδάκια σας και να δημιουργήσετε μαζί τους όμορφες χειροτεχνίες που θα κοσμήσουν τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή, όπως για παράδειγμα πολύχρωμα σημαιάκια!
PAIDIKO PARTI 2

Ετοιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά ροφήματα

Για να διασκεδάσουν τα παιδιά στο πάρτι και παράλληλα να πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, φροντίστε να προσφέρετε στη γιορτή νόστιμα και δροσιστικά ροφήματα. Μια καλή πηγή ασβεστίου και βιταμίνης D -και ό,τι πιο απολαυστικό για τις ζεστές μέρες- είναι το Danonino Drink με γεύση Φράουλα ή Μπανάνα! Μάλιστα, το απολαυστικό αυτό ρόφημα -το οποίο δεν έχει καθόλου τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά- βγαίνει και σε μοναδικά σχέδια με το Dino για ατελείωτο παιχνίδι! Τι σημαίνει αυτό; Ότι αφού τα καταναλώσουν, τα παιδιά θα παίξουν μαζί τους!
DANONINO
Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το Danonino Drink ή τα επιδόρπια γιαουρτιού Danonino για να δημιουργήσετε απολαυστικά milkshake με φρούτα! Βάλτε τα σε γυάλινα ποτηράκια τα οποία θα έχετε πρώτα διακοσμήσει μα χαρούμενα χρώματα και σχέδια, ανάλογα με το θέμα του πάρτι.
SMOOTHIES
Μια ακόμη επιλογή είναι να ετοιμάσετε μίνι φρουτοσαλάτες με γιαούρτι! Τι θα λέγατε αν τις σερβίρατε σε... χωνάκια παγωτού;
FROYTOSALATA

Δωράκια για όλους!

Άλλος ένας τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ετοιμάζοντας το πάρτι και την ίδια ώρα να μείνουν ενθουσιασμένοι οι μικροί καλεσμένοι, είναι να ετοιμάσετε πρωτότυπα δωράκια για όλους! Δεν χρειάζεται να κουραστείτε ή να ξοδέψετε χρήματα. Μπορείτε να προσφέρετε στο κάθε παιδάκι ένα όμορφο κουβαδάκι ή ένα σακουλάκι με γλυκά και κάποια μικρή, χειροποίητη «έκπληξη»! Μην ξεχάσετε, όμως, να γράψετε το όνομα του κάθε καλεσμένου πάνω στο κάθε δώρο.
Extra tip: Για να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα στο πάρτι μπορείτε να οργανώσετε ένα ομαδικό παιχνίδι ή έναν διαγωνισμό... χορού!
PAIDIKO PARTI D
Το μόνο που χρειάζεται για να ετοιμάσετε το τέλειο, καλοκαιρινό παιδικό πάρτι είναι λίγη φαντασία. Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και μετατρέψτε τον κήπο ή την αυλή σας σε ένα χώρο «παραμυθένιο».

Περισσότερα θέματα για γονείς εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.